Vrijblijvend advies over zonnepanelen

 

Bij het aanschaffen van zonnepanelen is het belangrijk om goede keuzes te maken. Onze adviseurs helpen u hier graag bij met een gratis en vrijblijvend advies op maat!

Laat u gratis en vrijblijvend adviseren

Tijdens een adviesgesprek kijken we niet alleen of uw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen bij u op kunnen leveren, maar ook naar uw persoonlijke situatie. Zo berekent onze adviseur bijvoorbeeld ook hoe u optimaal van alle subsidies en leningen kunt profiteren en stelt daarmee een offerte op die volledig op uw situatie is afgestemd.

 

Onze klanten zijn erg tevreden met ons

Zij geven ons gemiddeld een 8 van de 10 415
star star star star star 8/10 415 beoordelingen
Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend advies op maat!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Huidig energieverbruik*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.