Beste cv-ketel

 

Opzoek naar de beste cv-ketel voor uw situatie? Wij hebben de beste cv-ketels voor uw situatie op een rijtje gezet. Bekijk hier onze cv-ketels!

Beste cv-ketel

Op zoek naar de beste cv-ketel voor uw situatie? De beste cv-ketel koop voor uw woonsituatie is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type woning, het bouwjaar van de woning, de inhoud van de woning en het gemiddeld waterverbruik. Aan de hand van deze gegevens kan de CW-waarde van de cv-ketel bepaald worden. In principe is elke cv-ketel geschikt voor vloerverwarming. Twijfelt u welke CW-waarde u nodig heeft voor uw woning? Maak gebruik van onze cv-ketelhulp!

 

Cv-ketel keuzehulp

Beste cv-ketel CW3

Op zoek naar de beste cv-ketel CW3? Cv-ketels met CW-waarde 3 zijn vooral geschikt voor een klein appartement of eenpersoonshuishouden. Deze ketel is met name geschikt voor woningen die een beperkte warm water vraag én geen bad of stortdouche hebben.

 

Intergas HRE 24/18 A CW3

ATAG P20C CW3

Intergas Kombi Kompakt Hreco 24 CW3

 

Meer cv-ketels voor uw situatie

Beste cv-ketel CW4

Een ketel met CW-waarde 4 wordt vaak gebruikt bij een tussenwoning of hoekwoning. Deze ketel is geschikt bij een gemiddeld warm water vraag en wanneer u een gewone douche of een klein bad heeft. In de meeste gevallen is een CW4 cv-ketel voldoende voor een goede combinatie met vloerverwarming.

 

Intergas HRE 28/24 A CW4

ATAG P27C CW4

Intergas Kombi Kompakt Hreco 30 CW4

 

Meer cv-ketels voor uw situatie

Beste cv-ketel CW5

Een CW5 ketel is geschikt voor een middelgroot huishouden, een grote woning of een woning met veel vraag naar warm water. Met een CW5 ketel kunt u op meerdere punten warm water gebruiken. Ook is deze ketel geschikt voor een groot bad of regendouche.

 

Intergas HRE 36/30 A CW5

ATAG P35C CW5

Intergas Kombi Kompakt Hreco 36 CW5

 

Meer cv-ketels voor uw situatie

Beste cv-ketel CW6

De CW6 ketel is de grootste cv-ketel en met name geschikt voor grotere huishoudens en woningen. Met deze ketel kunt u twee warmwater kranen tegelijkertijd aanzetten. CW6 ketels hebben een ingebouwd voorraadvat waarin warm water wordt opgeslagen dat direct kan worden afgetapt.

 

ATAG Q42CR CW6

 

 

 

 

Intergas Prestige CW6

Remeha Calenta Ace 40L CW6

 

Meer cv-ketels voor uw situatie

 

De voordelen van een cv-ketel kopen bij Kemkens

Wij bieden u een compleet cv-ketel totaalpakket. Al meer dan 400.000 huishoudens in Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland gingen u voor en kiezen voor onze kwaliteit en deskundigheid.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Cv-ketel

Cv-ketel

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Altijd een unieke actie

Altijd een unieke actie

Meer weten over cv-ketels?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?
Ook interesse in een warmtepomp?
 

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.