< Terug naar nieuws

 

Kemkens neemt bedrijf Energie Service Zuid-Gelderland B.V. uit Nijmegen over

19-04-2011

 

Op 19 april 2011 heeft Kemkens de activiteiten van Energie Service Zuid-Gelderland B.V. te Nijmegen overgenomen.

 

Energie Service Zuid-Gelderland B.V. is een zelfstandig opererend service bedrijf waarvan alle activiteiten betrekking hebben op de woningbouw en wel met name de particuliere sector. Het bedrijf beheert circa 26.000 servicecontracten welke zich hoofdzakelijk binnen het werkgebied “Groot Nijmegen” bevinden. De daaruit voortvloeiende installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door de voormalige aandeelhouders, zijnde een 18-tal installatiebedrijven. Deze installatiebedrijven brengen op hun beurt weer servicecontracten in.

 

Alle activiteiten inclusief alle 27 medewerkers zullen in de loop van 2011 worden samengevoegd met ons hoofdkantoor in Oss. De komende tijd zal het bedrijf zelfstandig blijven opereren. De uit te voeren werkzaamheden en werkwijzen zullen zoveel mogelijk in overeenstemming worden gebracht met die van Kemkens. Daarnaast zal tevens de eigen identiteit zoveel mogelijk behouden blijven. Middels deze samenvoeging van bedrijven verwachten wij een goede aanvulling te hebben gegeven aan de werkzaamheden die door onze bedrijvengroep uitgevoerd worden op het gebied van de particuliere markt. Daarnaast zijn wij van mening dat door de uitbreiding in deze regio Kemkens zijn positie zal versterken.

 

Door deze samenvoeging spreken wij alsmede de hoop uit om tot een goede samenwerking te komen met de installerende installatiebedrijven in de regio Nijmegen.

 

Wij willen vooral zowel de nieuwe als de bestaande medewerkers van Kemkens veel succes toewensen met de integratie van de beide bedrijven!

 

< Terug naar Nieuws

 

Meer weten over onze overname?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.