< Terug naar Nieuws

 

Houd uw radiatoren schoon

12-08-2013

 

Wanneer u stofzuigt en stoft, vergeet u dan vooral uw radiatoren niet mee te nemen! Stof op uw radiator kan ervoor zorgen dat deze zijn warmte niet meer efficiënt af kan geven en dit leidt tot onnodige kosten.

 

Hoe kan ik het beste mijn radiatoren schoonhouden?

Uw radiator is een echte stofvanger. Zowel op, achter, tussen als onder de radiator kunnen stof en vuil zich ophopen. Als u dit vuil laat zitten, dan zult u merken dat uw energierekening omhoog zal gaan, een verwarming vol vuil en stof kan de warmte namelijk niet efficiënt meer afgeven.

 

U kunt uw radiatoren het beste schoonhouden door deze eerst te stofzuigen tussen de hoekjes en kieren (hier zijn speciale hulpstukken voor). Ook een speciale plumeau hiervoor werkt prima. Vervolgens poetst u de radiatoren met een schone, vochtige doek met eventueel een beetje schoonmaakmiddel. Bij echt hardnekkig vuil kunt u er nog voor kiezen om een wat sterker schoonmaakmiddel te gebruiken, maar u kunt er beter voor kiezen om het zover niet te laten komen door regelmatig uw radiatoren onder handen te nemen.

 

< Terug naar Nieuws

 

Meer weten over het schoonmaken van uw radiatoren?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.