BAM en servicepartners van Essent verduurzamen gebouwde omgeving effectiever

Samen met de andere servicepartners van Essent verzorgen we de komende 4 jaar het onderhoud aan de klimaatinstallaties die BAM realiseert. Het gaat hierbij om het onderhouden van warmtepompen, warmte-terugwin-units en zonnepaneleninstallaties in NOM-woningen, stroomversnellingswoningen en woningen binnen verschillende nieuwbouwprojecten. Energiewacht heeft namens Kemkens en de andere servicepartners van Essent op donderdag 11 juli 2019 een samenwerkingsovereenkomst getekend met BAM Energy Systems. 

 

Landelijke dekking met de servicepartners van Essent

Samen met de andere servicepartners van Essent wordt er een landelijke dekking gerealiseerd om BAM te ondersteunen bij zoveel mogelijk projecten. De eerste projecten waarin de partijen actief aan de slag gaan zijn projecten die BAM heeft gerealiseerd in Emmen, Loppersum, Delft en Maastricht. De energietransitie naar andere en nieuwe energieproducten en -diensten die minder verbruiken is de nieuwe werkelijkheid. Kemkens en de andere servicepartners van Essent helpen consumenten, de zakelijke markt en de overheid op maat bij hun persoonlijke energietransitie.

 

Professionele installaties en specialistisch onderhoud

Een ander groot voordeel van deze samenwerking is dat het eindproduct, de klimaatinstallatie, voor de klant nog nooit zo optimaal is geweest. 'BAM is goed in de realisatie en langdurige exploitatie van duurzame energiesystemen. De servicepartners van Essent zijn goed in het onderhouden van duurzame-, verwarmings-, warmwater- en ventilatieinstallaties en woningen', zo zegt Erik Koning, betrokken vanuit Energiewacht bij deze nieuwe samenwerkingsvorm. En dat slaat de spijker op zijn kop. De bewoners profiteren op de lange termijn van een professionele installatie en specialistisch onderhoud wat optimaal rendement en een langere gebruiksduur oplevert.

 

< Terug naar nieuws

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.