Onderhoud en reiniging mechanische ventilatie

 

Voor blijvend gezonde lucht in uw woning is periodieke reiniging van de mechanische ventilatiebox noodzakelijk. Daarmee zorgt u voor voldoende ventilatie en een gezond binnenklimaat in de woning.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Kemkens en laat uw mechanische ventilatiebox onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

Onderhoud mechanische ventilatiebox: waarom is dat nodig?

De lucht in huis bevat veel vocht, ondanks dat u dit misschien niet altijd ziet. Dit vocht komt vrij door bijvoorbeeld douchen, koken en wassen. De mechanische ventilatiebox zorgt voor gezonde schone lucht in huis. Hij voert vervuilde en vochtige lucht af en zorgt voor nieuwe, zuivere lucht in uw woning. Door uw mechanische ventilatiebox periodiek te laten onderhouden en reinigen bevordert u de luchtzuivering in uw woning. Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt de servicemonteur de MV box na en reinigt deze grondig. De lucht in uw woning wordt weer optimaal ververst!

 

  • Optimale ventilatie van uw woning
  • Blijvend schone en frisse lucht
  • Gezond binnenklimaat
  • Minder energieverbruik dankzij schone MV box

Kosten onderhoudscontract

Wilt u een fris en gezond binnenklimaat, dan is ventilatie noodzakelijk. Uw ventilatiesysteem dient dan ook goed onderhouden te worden. Vervangen van eventuele filters kunt u zelf doen, maar voor het grote onderhoud aan uw ventilatiebox staan wij graag voor u klaar. Kies voor een onderhoudscontract van Kemkens. Voor €3,05 per maand kunt u bij ons een contract afsluiten*:

  • Elke 24 maanden periodiek onderhoud (dit is exclusief reinigen van kanalen)
  • Geen voorrijkosten

  • Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud

  • 24/7 storingsservice

  • Abonnementsduur 2 jaar

* U kunt alleen een onderhoudscontract voor uw ventilatiesysteem afsluiten wanneer u al in het bezit bent, of wanneer u een ander onderhoudscontract bij ons afsluit (bijvoorbeeld voor uw cv-ketel of combiketel). Op deze manier kunnen wij 2 systemen in één onderhoudsbeurt van onderhoud voorzien.

Reinigen ventilatiekanalen

Naast het periodiek onderhouden van uw mechanische ventilatie raden wij aan om eens per 6 jaar de ventilatiekanalen te reinigen. Na verloop van tijd worden de ventilatiekanalen in huis vervuild door stof, schimmel en andere vervuilingen. Uw mechanisch ventilatiesysteem zal door deze vervuiling minder goed gaan werken. Het reinigen van de ventilatiekanalen zorgt voor een betere luchtzuivering en bespaart ook nog eens energie!

 

Bij het reinigen van de ventilatiekanalen zorgen wij ervoor dat de afvoer- en eventuele aanvoerkanalen grondig worden schoongemaakt op basis van borstelreiniging. Zo bent u verzekerd van schone kanalen en kan uw ventilatiesysteem weer optimaal werken!

 

Meer informatie

 

Direct een onderhoudscontract afsluiten

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in en sluit nu direct online een onderhoudscontract af.

 

U kunt alleen een onderhoudscontract voor uw ventilatiesysteem afsluiten wanneer u al in het bezit bent of wanneer u een ander onderhoudscontract bij ons afsluit (bijvoorbeeld voor uw cv-ketel of warmtepomp). Heeft u dit nog niet, klik dan hier.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Merk en type (indien bekend)
Bouwjaar*
Gewenste ingangsdatum*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Het standaard periodiek onderhoud is op basis van één maal per 24 maanden.

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud (€3,05 per maand)

Betaalgegevens

IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*
Opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.