Warmtepomp onderhoud

 

Met een onderhoudsbeurt door één van onze deskundige monteurs is uw toestel weer in topconditie! Periodiek onderhoud aan uw warmtepomp verlengt de levensduur van uw toestel en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Kemkens en laat uw warmtepomp onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

De zekerheid van een goed presterende warmtepomp

Met een service & onderhoudsabonnement van Kemkens bent u verzekerd van vakkundig periodiek toestelonderhoud. Een goede keuze, want dankzij gedegen onderhoud wordt de levensduur van uw warmtepomp verlengd en is de kans op storingen kleiner. Bovendien bespaart u energie, want een goed onderhouden en afgesteld toestel is veiliger en zuiniger in gebruik. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!

 

Onderhoudsfrequentie van warmtepompen

Het rendement en de levensduur van een warmtepomp hangt sterk af van de vervuiling van de warmtewisselaars en/of filters. Warmtepompen welke warmte aan lucht onttrekken (veelal buitenlucht) zijn hier gevoeliger voor. Daarom wordt voor deze warmtepomp jaarlijks onderhoud geadviseerd. Bij een brongebonden warmtepomp is onderhoud eens per 24 maanden voldoende. 

Kies het service- & onderhoudscontract dat bij u past

Wij bieden de keuze uit verschillende service- & onderhoudscontracten met verschillende onderhoudsfrequenties. Zie hieronder de keuzes inclusief de bijbehorende tarieven. 

Direct afsluiten? Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Maak uw keuze uit onderstaande onderhoudscontracten.

 

Comfort*

 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon bij onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen arbeidsloon bij reparaties en storingen
 • Toestelonderdelen tot €275,-**
 • Randapparatuur
 • Installatieonderdelen

vanaf € 11,85 p/m

 

Direct afsluiten

Comfort Basis

 • Periodiek onderhoud
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon bij onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen arbeidsloon bij reparaties en storingen
 • Toestelonderdelen tot €275,-**
 • Randapparatuur
 • Installatieonderdelen

vanaf € 7,65 p/m

 

Direct afsluiten

* Een Comfort abonnement is mogelijk voor warmtepompen met een maximaal vermogen t/m 8 kW welke huishoudelijk of vergelijkbaar worden gebruikt. Heeft u een systeem met een groter vermogen, dan wordt de situatie door een specialist opgenomen en een specifiek onderhoudsplan en tarief vastgesteld. Er wordt geen maximum leeftijd voor het toestel gehanteerd.

** Per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak.

De tarieven zijn per maand inclusief BTW en gelden t/m 31 december 2020. 

 

Tarieven per soort warmtepomp

Soort toestel

Comfort Basis

Comfort 

Warmtepomp (ventilatie) lucht-water € 9,15 € 13,70
Warmtepomp bron brine-water € 7,65 € 11,85

 

Abonnement bij hybride warmtepomp met een cv-ketel

Als u onderhoud wil laten uitvoeren aan uw hybride opstelling bestaande uit een lucht-water warmtepomp (bijvoorbeeld een Elga) en een cv-ketel, dan dient u zowel op uw warmtepomp lucht-water als cv-ketel een abonnement af te sluiten. 

 

Onderhoudstermijn op basis van één keer per 12 maanden. Bij Bron brine-water warmtepompen geldt een onderhoudstermijn van één keer per 24 maanden. Jaarlijks onderhoud aan dit toestel is mogelijk tegen een meerprijs van € 3,20 per maand per toestel.

Eerste inspectiebeurt

Voordat u een abonnement aan kunt gaan, dient u ons te laten weten wat het merk, type en bouwjaar van de warmtepomp is. Vervolgens vindt er een eerste inspectie plaats en wordt er besloten of de installatie in onderhoud genomen kan worden. De inspectiebeurt vindt plaats voordat het abonnement ingaat dan wel 2 maanden na ingang van het abonnement. 

 

Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd of het gekozen abonnement ook daadwerkelijk bij het toestel past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren. Uw en onze veiligheid staan voorop!

 

Direct een onderhoudscontract afsluiten

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in en sluit nu direct online een onderhoudscontract af.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Soort warmtepomp*
Merk en type warmtepomp
Bouwjaar
Type contract
Gewenste ingangsdatum*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Bij iedere contractvorm is standaard periodiek onderhoud op basis van één maar per 24 maanden inbegrepen.

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud*

Betaalgegevens

IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*
Opmerkingen

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.