Warmtepomp onderhoud

 

Met een onderhoudsbeurt door één van onze deskundige monteurs is uw toestel weer in topconditie! Periodiek onderhoud aan uw warmtepomp verlengt de levensduur van uw toestel en zorgt voor een blijvend energiezuinige werking.

 

Kies ook voor de deskundigheid van Kemkens en laat uw warmtepomp onderhouden door onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

De zekerheid van een goed presterende warmtepomp

Met een service & onderhoudsabonnement van Kemkens bent u verzekerd van vakkundig periodiek toestelonderhoud. Een goede keuze, want dankzij gedegen onderhoud wordt de levensduur van uw warmtepomp verlengd en is de kans op storingen kleiner. Bovendien bespaart u energie, want een goed onderhouden en afgesteld toestel is veiliger en zuiniger in gebruik. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!

 

Onderhoudsfrequentie van warmtepompen

Het rendement en de levensduur van een warmtepomp hangt sterk af van de vervuiling van de warmtewisselaar en/of filters. Warmtepompen welke warmte aan lucht onttrekken (veelal buitenlucht) zijn hier gevoeliger voor. Daarom wordt voor deze warmtepomp jaarlijks onderhoud geadviseerd. Bij een brongebonden warmtepomp is onderhoud eens per 24 maanden voldoende.

Wat kost onderhoud aan de warmtepomp?

Periodiek onderhoud aan uw warmtepomp is nodig voor een goede en energiezuinige werking. Wij staan graag voor u klaar. U kunt voor € 11,40 per maand een onderhoudscontract afsluiten voor uw (ventilatie) lucht-water warmtepomp of warmtepompboiler. Voor € 9,45 per maand kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw bron-brine water warmtepomp. 

  • Periodiek onderhoud*
  • 24/7 storingsservice
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidsloon bij onderhoud

*Onderhoudstermijn op basis van één keer per 12 maanden. Bij Bron brine-water warmtepompen geldt een onderhoudstermijn van één keer per 24 maanden. Jaarlijks onderhoud aan dit toestel is mogelijk tegen een meerprijs van €4,30 per maand per toestel.

**De tarieven zijn per maand inclusief BTW en gelden t/m 31 december 2024. 

 

Abonnement bij hybride warmtepomp met een cv-ketel

Als u onderhoud ​wilt laten uitvoeren aan uw hybride opstelling bestaande uit een lucht-water warmtepomp (bijvoorbeeld een Elga Ace) en een cv-ketel, dan dient u zowel op uw warmtepomp lucht-water als cv-ketel een abonnement af te sluiten.

Eerste inspectiebeurt

Voordat u een abonnement aan kunt gaan, dient u ons te laten weten wat het merk, type en bouwjaar van de warmtepomp is. Vervolgens vindt er een eerste inspectie plaats en wordt er besloten of de installatie in onderhoud genomen kan worden. De inspectiebeurt vindt plaats voordat het abonnement ingaat dan wel 2 maanden na ingang van het abonnement. 

 

Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd of het gekozen abonnement ook daadwerkelijk bij het toestel past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren. Uw en onze veiligheid staan voorop!

 

Direct een onderhoudscontract afsluiten

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in en sluit nu direct online een onderhoudscontract af.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Welk soort warmtepomp heeft u?*
Welk merk warmtepomp heeft u?*Staat uw merk warmtepomp niet op de lijst? U kunt dan helaas geen onderhoudscontract bij ons afsluiten voor uw warmtepomp.
Foto van typeplaatje warmtepompHet typeplaatje bevindt zich aan de zijkant, onderkant of bovenkant van het binnendeel.
Bouwjaar
Waar staat het binnendeel van de warmtepomp opgesteld?*
Is het binnendeel veilig bereikbaar en goed toegankelijk?*Een onderhoudscontract afsluiten is alleen mogelijk als het binnendeel veilig bereikbaar en goed toegankelijk is.
Foto 1 binnendeel*
Foto 2 buitendeel
Heeft uw warmtepomp een buitendeel?*
Waar staat het buitendeel van de warmtepomp opgesteld?*
Is het buitendeel veilig te bereiken zonder klimmiddelen (ladder, steiger of hoogwerker)*Het afsluiten van een onderhoudscontract is alleen mogelijk als het buitendeel veilig te bereiken is zonder klimmiddelen.
Foto 1 buitendeel*
Foto 2 buitendeel
Type contract*
Gewenste ingangsdatum onderhoudscontract*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Bij Bron brine-water warmtepompen geldt een onderhoudstermijn van één keer per 24 maanden. Jaarlijks onderhoud aan dit toestel is mogelijk tegen een meerprijs per maand per toestel.

Ik wil tegen meerkosten jaarlijks onderhoud*

Betaalgegevens

IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*Vul het rekeningnummer in zonder spaties
Opmerkingen

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.