Zonnepanelen Arnhem

 

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Kemkens is dé zonnepanelen specialist in de regio Arnhem.

Zonnepanelen Arnhem - Kies voor Kemkens

Op zoek naar zonnepanelen in Arnhem? Kemkens is dé zonnepanelen installateur van Arnhem! Steeds meer huishoudens kiezen voor zonnepanelen van Kemkens. Dit is niet gek, want zonnepanelen nemen diverse voordelen met zich mee. Zo kunt u een hoop energie besparen, kiest u voor groene stroom en bent u minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen dankzij duurzame energie.

 

Een ander groot voordeel is dat er voor de aanschaf van zonnepanelen verschillende regelingen en subsidies beschikbaar zijn, zoals de ISDE regeling. Hiermee verkort u de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen of neem direct contact met ons op voor een advies op maat.

Zonnepanelen van Kemkens

Opbrengst zonnepanelen berekenen

  • Check of uw dak geschikt is
  • Direct zien of zonnepanelen voor u rendabel zijn
  • Inzicht in uw besparing op uw energieverbruik

 

Zonnepanelen met de hoogste opbrengst

  • A-merk Ulica Solar zonnepanelen
  • Panelen met een vermogen van 285 wp, 320 wp of 370 wp
  • Inschatting opbrengst per jaar

 

Direct een online offerte op maat

  • Offerte per mail
  • Gedetailleerd overzicht o.b.v. onze locatiescan
  • Gratis en vrijblijvend

 

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Wilt u vrijblijvend advies over onze zonnepanelen?

Wilt u ook maximaal profiteren van de zon in Arnhem? Vul dan uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.