Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Tijdelijk ontvangt u bij de aanschaf of huur van een AWB, Intergas of Vaillant cv-ketel, geïnstalleerd door Kemkens, een Google Nest t.w.v. € 249,-, een Vaillant V Smart t.w.v. € 220,-, een Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-, of een Honeywell Round Connected t.w.v. € 149,-.. Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook!


*De actie is geldig t/m 30 september 2018. Bekijk de voorwaarden.

 

AWB
Intergas
Vaillant

Google Nest t.w.v. € 249,-

De Nest-thermostaat beschikt over sensoren en algoritmes waardoor hij de temperatuur automatisch hoger of lager kan zetten. Het apparaat leert van de leefpatronen van de bewoners van een huis. Dat zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. Volgens de ontwikkelaars van de Google Nest kan een gemiddeld huishouden fors besparen op energiekosten. Het apparaat is overal op afstand te bedienen, via mobiele apps of computers.

 

Vaillant V Smart t.w.v. € 220,-

Let op: de Vaillant V Smart thermostaat is alleen te kiezen bij een Vaillant Cv-ketel. De vSMART van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat voor maximaal comfort. Met de bijbehorende gratis app regelt u gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de WiFi-verbinding kunt u de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

 

Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

De Honeywell Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Een door Honeywell ontwikkeld design team ontwikkelde deze innovatieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme oplossingen.

 

Honeywell Round Connected t.w.v. € 149,-

De Honeywell Round Connected thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming in uw woning te bedienen en te programmeren vanuit de bijhorende app. Hierdoor kunt u altijd en overal uw verwarming bekijken en aanpassen.

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.