Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw CV-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe ATAG of Intergas cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis cadeau. Zo kunt u kiezen voor:

  • Een cadeaukeuze kaart t.w.v. € 150,-
  • Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 195.

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2021. Bekijk hier de voorwaarden.

 

ATAG
Intergas

 

Cadeaukeuze kaart t.w.v € 150,-

Bij een nieuwe cv-ketel krijgt u nu een cadeaukaart t.w.v. € 150,-. Handig, want dan kiest u zelf wat u ervoor koopt. Onze partner Yesty zorgt ervoor dat u eerst een Kemkens keuzekaart krijgt. Die keuzekaart ruilt u vervolgens om voor één van de 14 merken cadeaukaarten. En dat is zo geregeld!

 

Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

De Honeywell Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Een door Honeywell ontwikkeld design team ontwikkelde deze innovatieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme oplossingen.

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.