Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Wees de kou voor en vervang uw CV-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe ATAG of Remeha cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis cadeau. Zo kunt u kiezen voor:

  • Een Ring Video Doorbell  t.w.v. € 99,-
  • Een slimme thermostaat t.w.v. maximaal € 229,-

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2022. Bekijk hier de voorwaarden.

 

ATAG
Remeha

 

Ring Video Doorbell 2 t.w.v. € 99,-

Met de Ring Video Deurbel 2 heb je altijd en overal contact met iedereen die er voor de deur staat. Met deze slimme video deurbel van Ring kun je bezoekers op afstand zien, horen en spreken vanaf je smartphone, tablet of pc. Dankzij het weerbestendige ontwerp en infrarood nachtzicht kun je je huis dag en nacht en in weer en wind in de gaten houden. Bij beweging tot op 9 meter afstand neemt de camera automatisch een screenshot en krijg je een melding via de app. Zo weet je altijd wat je te wachten staat voordat je de deur opent. 

 

Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

De Honeywell Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Een door Honeywell ontwikkeld design team ontwikkelde deze innovatieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme oplossingen.

 

Remeha E-Twist t.w.v. € 229,-

De slimme eTwist thermostaat van Remeha brengt het ultieme comfort binnen handbereik. Het is een volwaardige wifi kamerthermostaat, met of zonder app te bedienen. Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling zijn mogelijk.

 

Atag One t.w.v. € 179,-

Dé thermostaat voor extra comfort, meer bedieningsgemak en efficiënter verwarmen. ATAG One stelt de gebruiker centraal en is eenvoudig én snel te installeren. De temperatuur thuis regelen via je tablet, PC of smartphone. Probleemloos en zonder abonnementskosten.

 

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.