Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Wees de kou voor en vervang uw CV-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe Remeha of Intergas cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis cadeau of een contante korting. Zo kunt u kiezen voor:

  • Google Nest Hub t.w.v. € 129,-
  • Remeha eTwist t.w.v. € 195,-
  • Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 1 januari 2020 t/m 31 maart 2020. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Intergas
Remeha

 

Google Nest Hub t.w.v. € 129,-

Met de Google Nest Hub bestuurt u uw hele woning. Hij staat klaar om u te helpen. U kunt de slimme luidspreker vragen stellen en hem dingen laten doen voor u. Of het nu gaat om informatie over het weer, verkeer of nieuws-en sportberichten. De luidspreker geeft u deze informatie. Dankzij de Voice Match-stemherkenning weet de assistent wie er tegen hem praat. Gebruik de Google Nest Hub ook om slimme apparaten door het hele huis te bedienen. Met de eenvoudige spraakopdracht kunt u luisteren naar muziek en nieuws- en radio-uitzendingen van diensten zoals Google Play Music en Spotify.

 

Remeha eTwist t.w.v. € 195,-

De slimme eTwist thermostaat van Remeha brengt het ultieme comfort binnen handbereik. Het is een volwaardige wifi kamerthermostaat, met of zonder app te bedienen. Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling zijn mogelijk.

 

Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

De Honeywell Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Een door Honeywell ontwikkeld design team ontwikkelde deze innovatieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme oplossingen.

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.