Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Unieke actie bij het kopen van een nieuwe cv-ketel*

Wees de kou voor en vervang je CV-ketel op tijd! Koopt u nu een nieuwe Nefit of Remeha cv-ketel, dan ontvangt u tijdelijk een gratis slimme thermostaat of een contante korting. U kunt kiezen uit één van de volgende slimme thermostaten:

  • Google Nest t.w.v. € 249,-
  • Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-
  • Remeha E-Twist t.w.v. € 200,-

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 18 januari 2019 t/m 31 maart 2019. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Nefit
Remeha

Google Nest t.w.v. € 249,-

De Nest-thermostaat beschikt over sensoren en algoritmes waardoor hij de temperatuur automatisch hoger of lager kan zetten. Het apparaat leert van de leefpatronen van de bewoners van een huis. Dat zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. Volgens de ontwikkelaars van de Google Nest kan een gemiddeld huishouden fors besparen op energiekosten. Het apparaat is overal op afstand te bedienen, via mobiele apps of computers.

 

Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-

De Honeywell Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programmeerbare thermostaten. Een door Honeywell ontwikkeld design team ontwikkelde deze innovatieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme oplossingen.

 

Remeha E-Twist t.w.v. € 200,-

De slimme eTwist thermostaat van Remeha brengt het ultieme comfort binnen handbereik. Het is een volwaardige wifi kamerthermostaat, met of zonder app te bedienen. Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling zijn mogelijk.

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.