Ontvang nu € 150,- korting bij uw nieuwe cv-ketel

 

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! U profiteert nu bij verschillende actiemodellen van extra voordeel. U ontvangt tijdelijk tot € 150,- korting op een nieuwe cv-ketel. Dat is nog eens een mooie actie!

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw CV-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u tijdelijk tot €150,- korting. U ontvangt €150,- korting bij koop en €100,- korting bij huur. 

*De actie is geldig t/m 30 juni 2024. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Intergas
Nefit

 

Cv-ketel kopen of huren

Een gasprijs die alle records breekt; de drang naar zuinige, duurzame en gasloze oplossingen is dan ook groter dan ooit. Toch kunnen we niet allemaal direct van het gas af. Veel woningen zijn ongeschikt voor een volledig gasloze oplossing, om nog maar te zwijgen over de leveringsonzekerheid van warmtepompen en andere duurzame apparaten. Veel klanten met een defecte cv-ketel zijn dan ook nog steeds aangewezen op de aanschaf van een vervangende cv-ketel.  Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe? Kemkens helpt u in uw keuze en bij de transitie naar een meer energiezuinige woonomgeving.  

 

Stap voor stap verduurzamen met een nieuwe cv-ketel! 

Wilt u de stap naar verduurzaming maken? Wij bieden u geen onmogelijk alternatief, maar een passend perspectief: een duurzaam concept waarmee u de komende tijd stukje bij beetje kunt verduurzamen, te beginnen met een energiezuinige en toekomstbestendige cv-ketel. Nieuwe cv-ketels zijn hybride warmtepomp-ready waardoor u op ieder moment, wanneer het u uitkomt, kunt overstappen op de hybride warmtepomp.

 

 

Meer weten over de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.