Daikin airco kopen en laten installeren

 

Een Daikin airco kopen en laten installeren? Met een Daikin airco geniet u het hele jaar door van een ideaal en gezond binnenklimaat. Deze airco’s kunnen zowel verkoelen als verwarmen. Daikin airconditioning heeft echter nog meer functies: de airco's kunnen ook ventileren en ontvochtigen. Kies daarom voor een Daikin airco bij Kemkens.

Daikin airco

Bij Kemkens kunt u verschillende airco's van Daikin kopen of huren. Daikin airco’s staan bekend om zijn goede kwaliteit. De airco zijn betrouwbaar, stil en energiezuinig. Bovendien is er veel aandacht besteed aan het design van de wandmodellen, zodat de airco past in elk interieur.

 

Verwarmen en verkoelen met een Daikin airco

Een Daikin airco kan naast verkoelen ook verwarmen. Op deze manier zorgt het niet alleen voor een heerlijk koele ruimte in de zomer, maar ook voor een prettig binnenklimaat in de winter. Door te verwarmen met een airco verwarmt u elektrisch, waardoor u bespaart op het gas. Op deze pagina vertellen we u meer over:

Daikin airco kopen bij Kemkens

Kemkens is specialist op het gebied van Daikin airco’s. Het aanschaffen van een airco bij Kemkens is altijd inclusief installatie. De airco’s worden geïnstalleerd door F-gassen gecertificeerde monteurs. Bovendien kunt u na de installatie bij ons terecht voor het periodiek onderhoud aan het toestel.

 • A-merk Daikin airco's
 • Inclusief installatie
 • Gratis advies aan huis

Vraag een airco offerte aan

 

Airco aanvragen tijdelijk niet mogelijk

Het is op dit moment erg druk, waardoor we helaas geen nieuwe aanvragen voor een airco in behandeling kunnen nemen. We kunnen op dit moment niet zeggen hoe lang deze situatie zal duren. Onze excuses voor het ongemak.

 

Daikin airco modellen vergelijken

Wij bieden verschillende modellen van het merk Daikin aan. Deze modellen kunnen allemaal verkoelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Wanneer u ze onderling met elkaar wilt vergelijken, dan is voornamelijk belangrijk om te letten op het uiterlijk en het energieverbruik.

 

Daikin Comfora

Daikin Comfora

 

 • Koelt, verwarmt, ontvochtigt en ventileert
 • Fluisterstille werking
 • Energielabel A++
 • Eigentijds wandmodel
   

Daikin Perfera

Daikin Perfera

 

 • Koelt, verwarmt, ontvochtigt en ventileert
 • Nauwelijks hoorbaar
 • Energielabel A+++
 • Energiebesparende stand-by modus

Daikin Stylish

Daikin Stylish

 

 • Koelt, verwarmt, ontvochtigt en ventileert
 • Stijlvol en fluisterstil
 • Energielabel A+++
 • Keuze uit 4 verschillende kleuren

Geluid Daikin airco

Sinds 1 april 2021 gelden er strengere geluidseisen op nieuw te plaatsen airco’s. Het gaat hierbij om het geluid wat het buitendeel van de airco maximaal mag produceren. Het geluid mag overdag niet meer dan 45 dB aan geluid veroorzaken bij de buren, ’s nachts is de norm 40 dB. Een airco mag meer geluid veroorzaken, maar dan moet het buitendeel wel op 3,5 meter afstand van de perceelgrens geplaatst worden.

 

Daikin airco’s beschikken over een nachtmodus. Hiermee kan het geluidsniveau met maximaal 3 dB worden teruggebracht.  

Daikin split unit airco

De airco’s van Daikin zijn split unit airco’s. De installatie bestaat uit een binnendeel en een buitendeel. Het binnendeel wordt aan de wand/muur van de te koelen of te verwarmen ruimte gemonteerd. Het buitendeel wordt vaak geplaatst aan de gevel, op een aanbouw of op een plat dak.

 

Bij de aanschaf van een airco kunt u kiezen voor een single split of multi split airco. Een single split airco bestaat uit een binnendeel en een buitendeel. Met deze airco kunt u één ruimte in uw woning verkoelen of verwarmen. Een multi split airco heeft meerdere binnendelen en één buitendeel. Met een multi split airco kunt u meerdere ruimtes in uw woning verkoelen of verwarmen.

Daikin airco binnenunit

 

Binnenunit airco Diakin_KemkensDe beste plaats voor het binnendeel wordt altijd in overleg met onze adviseur afgestemd. Er zijn namelijk een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo mag deze niet dicht in de buurt van een warmtebron, zoals een radiator worden geplaatst. Ook mag er bij voorkeur geen direct zonlicht op de unit schijnen. Daarnaast mag het binendeel niet strak tegen het plafond geplaatst worden. Er moet ongeveer 15 centimeter aan de bovenkant en zijkanten van de airco vrijgehouden worden voor een goede werking.

 

Daikin airco buitenunit

 

Buitenunit airco Diakin_KemkensBij de plaatsing van het buitendeel moet onder andere rekening gehouden worden met de geluidseisen vanuit de overheid. Daarnaast is het belangrijk dat het buitendeel vrij staat en dat deze in de schaduw wordt geplaatst. Anders verbruikt het buitendeel meer energie en zal het langer duren voordat de airco zal het langer duren om de ruimte te verkoelen naar de gewenste temperatuur.

 

Vrijblijvend advies over Daikin airco's?

Wilt u advies over welke airco het beste bij u past en wat de mogelijkheden voor uw situatie? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Vraag vrijblijvend advies

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.