Kies voor vakkundige en veilige cv installatie

 

Wanneer u een nieuwe cv-ketel aanschaft, wilt u natuurlijk dat alles goed verloopt. Daarnaast wilt u verzekerd zijn van een veilige en energiezuinige woning. Bekijk alle voordelen van ons complete installatiepakket en profiteer van onze tijdelijke actie. 

Cv-ketel installatie

Cv-ketel installatie, het is belangrijk dat dit zowel veilig als vakkundig gebeurt. Helaas zijn er nog steeds vaak ongevallen door koolmonoxidevergiftiging in woningen. Uit onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar koolmonoxideongevallen blijkt dat 46% van de ongevallen gebeurt met een cv-installatie. 

 

Wilt u zeker zijn dat u tegen dit risico verzekerd bent? Laat uw cv-ketel dan installeren door een gecertificeerde installateur. Het installeren van een cv-ketel vereist namelijk deskundigheid en vakmanschap. Zo worden ongelukken met uw cv-ketel voorkomen en kunnen u en uw medebewoners veilig en comfortabel wonen. 

 

In 7 stappen een cv-ketel laten installeren

Wanneer u een cv-ketel laat installeren komt hier heel wat bij kijken. Op deze manier vindt de installatie van uw nieuwe cv-ketel plaats:

  • U maakt een afspraak om uw cv-ketel te laten installeren in uw woning. Deze installatie is binnen één dag geheel afgerond.
  • Een van onze gecertificeerde installateurs komt bij u langs en legt u precies uit wat er gaat gebeuren en hoe lang dit gaat duren.
  • De installateur bereidt de werkzaamheden voor zodat de ketel veilig geïnstalleerd wordt.
  • De oude cv-ketel en randapparatuur worden verwijderd en vervangen.
  • Uw nieuwe cv-ketel wordt vakkundig geïnstalleerd.
  • Wanneer de nieuwe cv-ketel is geïnstalleerd, zorgen we ervoor dat de cv-ketel zorgvuldig wordt getest. Ook wordt de cv-ketel energiezuinig afgestemd op uw woning.
  • De installatie van uw cv-ketel is voltooid. Uiteraard zorgen onze installateurs ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten.

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding. Bij aanschaf van een nieuwe Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u tot €150,- korting. U ontvangt €100,- korting bij huur.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen.

 

* De actie is geldig t/m 31 december 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Meer weten over cv-ketel installatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen wij u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 
 

Uw cv-ketel laten installeren? Dit zijn de voordelen

Het laten installeren van uw cv-ketel door de ervaren professionals van Kemkens biedt veel voordelen, zoals veiligheid, gemak en kostenbesparing.

Vakkundigheid

Vakkundigheid

Veiligheid

Veiligheid

Vervanging van oude cv-ketel

Vervanging van oude cv-ketel

Ruime keuze in cv-ketels

Ruime keuze in cv-ketels

Energiezuinig

Energiezuinig

Uitgebreide garantie

Uitgebreide garantie

Kies voor cv-ketel installatie door Kemkens

Onze deskundige installatiemonteurs hebben jarenlange ervaring en deskundige kennis op het gebied van cv-ketel installatie. Het installeren van een cv-ketel duurt nooit langer dan 1 dag. Wij voorzien u van optimale service en veiligheid, door niet alleen uw cv-ketel te vervangen maar ook bijhorende randapparatuur. Bovendien voeren wij uw oude cv-ketel af. 

 

Het laten installeren van uw cv-ketel door een van onze installateurs zorgt ervoor dat u maximaal rendement uit uw nieuwe cv-ketel haalt! 

 

Heeft u nog vragen over het installeren van een cv-ketel, bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Online contact of een persoonlijke afspraak?

 

Online offerte ontvangen?

Bekijk ons stappenplan en ontvang binnen een paar eenvoudige stappen uw offerte in uw mailbox.

Gebeld of gemaild worden?

Wilt u liever gebeld of gemaild worden door 1 van onze medewerkers? Laat dan uw gegevens achter.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.