Een cv-ketel die bij uw wensen past

 

Is uw cv-ketel al wat ouder? Loop geen risico deze winter en vervang uw cv-ketel tijdig. Hiermee voorkomt u onnodig energieverbruik en storingen. Bij Kemkens heeft u keuze uit topmerk ketels, geïnstalleerd door gecertificeerde monteurs. Nieuwsgierig welke ketel bij u past? Ontdek het met de cv-ketel keuzehulp.

Cv-ketel vervangen

Cv-ketel vervangen? Is uw verwarmingsketel al wat ouder en overweegt u deze daarom te laten vervangen? Dan kan een verstandige keuze zijn. Maar behalve ouderdom zijn er meer redenen wanneer het verstandig is om uw cv-ketel te laten vervangen. Bekijk hier de meest voorkomende situaties:

 • Cv-ketel ouderdom
  Een cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van 12 tot 15 jaar. Maar niet alleen de ketel, ook de aansluitingen zoals leidingen kunnen door de ouderdom aangetast worden. Wanneer uw ketel niet goed meer functioneert en deze leeftijd bereikt heeft is vervanging vaak de beste optie. 
 • Besparen op stookkosten
  Een cv-ketel ouder dan 12 jaar is en deze minder efficiënt en energiezuinig is. De kans is namelijk groot dat een nieuwe cv-ketel voor 15-20% besparing kan zorgen. Zo kan een nieuwe ketel een besparing tot wel € 300,- per jaar opleveren. 
 • Ontregelde cv-ketel
  Wanneer een cv-ketel weer voor het eerst na de zomer gebruikt wordt kan het voorkomen dat deze ernstig ontregeld is. Mocht cv-ketel onderhoud niet voldoende zijn, dan is uw ketel aan vervanging toe. 
 • Veel onderdelen vervangen in korte tijd
  Wanneer er in korte tijd veel onderdelen aan een cv-ketel vervangen moeten worden, is dit vaak een indicatie dat de ketel aan vervanging toe is.
 • Koolmonoxide incident
  Er een incident met koolmonoxide is geweest in de omgeving. Oude cv-ketels, maar ook aansluitingen zoals leidingen of een dakdoorvoer worden door de jaren aangetast. Doordat we bij onderhoud of vervanging van een cv-ketel al deze aspecten meenemen, kunnen we u het juiste advies geven, zodat uw veiligheid weer gewaarborgd is.

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding! Bij aanschaf van een nieuwe Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u nu tot € 150,- korting. U ontvangt € 150,- korting bij koop of € 100,- korting bij huur.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen.

 

*De actie is geldig t/m 31 maart 2024. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Meer weten over het vervangen van uw cv-ketel?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen wij u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 
 

Met spoed een nieuwe ketel nodig? Binnen 48 uur geregeld!

Heeft u snel een nieuwe ketel nodig omdat uw huidige ketel bijvoorbeeld kapot is? Laat dan uw gegevens achter via het online offerte formulier en u ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte op maat. En de volgende dag wordt de cv-ketel dan al vervangen!

 

Direct offerte aanvragen

Advies bij cv-ketel vervangen

Wanneer u besluit uw cv-ketel te vervangen, wilt u natuurlijk wel dat uw nieuwe cv-ketel optimaal aansluit op uw woning en uw situatie. Heeft u vragen als:

Welk type cv-ketel past het beste bij mijn woonsituatie?’, ‘Hoeveel vermogen moet mijn nieuwe cv-ketel hebben?’ of ‘Kan ik het beste een cv-ketel huren of kopen?’, dan staan onze adviseurs klaar om u van deskundig en merkonafhankelijk advies te voorzien. Altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen en altijd op de manier waar u de voorkeur aan geeft: online contact of een persoonlijke afspraak.

Een cv-ketel kopen, huren of leasen?

Elke variant heeft zo zijn eigen voordelen. Om u te helpen een keuze te maken tussen het kopen, huren of leasen van een cv-ketel, hebben we de verschillende opties op een overzichtelijke wijze voor u weergegeven. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past.
 

Kopen

 • Eenmalige aanschaf- en installatiekosten
 • Direct eigenaar van ketel
 • 2 jaar all-in garantie
 • Zelf bepalen of u een service- & onderhoudsabonnement afsluit

Huren

 • U hoeft geen grote uitgave ineens te doen
 • U betaalt een laag vast bedrag per maand
 • Het huurcontract is overdraagbaar wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen
 • Gedurende de looptijd van het contract bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen
 

Kies voor het Kemkens cv-ketel totaalpakket

Wij bieden u een compleet cv-ketel totaalpakket. Al meer dan 400.000 huishoudens in Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland gingen u voor en kozen voor onze kwaliteit en deskundigheid.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Cv-ketel

Cv-ketel

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Altijd een unieke actie

Altijd een unieke actie

 

Gratis persoonlijk advies?

 

Online offerte ontvangen?

Bekijk ons stappenplan en ontvang binnen een paar eenvoudige stappen uw offerte in uw mailbox.

Gebeld of gemaild worden?

Wilt u liever gebeld of gemaild worden door 1 van onze medewerkers? Laat dan uw gegevens achter.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.