< Terug naar nieuws

 

Delta Gasservice wordt Kemkens!

25-09-2015

Bron: Kliknieuws

 

werkgebied kemkensHet Osse installatie- en onderhoudsbedrijf Kemkens heeft met ingang van 1 januari 2014 Delta Gasservice in Middelburg overgenomen. Met deze 6e overname in 5 jaar breidt Kemkens, dat recent nog Q-Energy in Eindhoven overnam, het bestaande werkgebied uit naar de provincie Zeeland. Sinds 1 oktober 2015 is de naam ook officieel veranderd van Delta Gasservice in Kemkens.

 

Samen met Essent

Delta Gasservice is al jarenlang onderdeel van de franchiseformule 'Samen met Essent'. Kemkens zet het bedrijf in dezelfde omvang (12 werknemers) voort en met dezelfde bedrijfsleiding.

 

Kemkens in de top 3

Met deze overname versterkt Kemkens zijn positie in de top 3 van Nederlandse service- en onderhoudsbedrijven. Directeur Joep Kemkens: "Delta Gasservice stelt ons in de gelegenheid om ons werkgebied te verbreden naar de provincie Zeeland, binnen een bestaande en succesvolle franchiseformule. Dat was een kans die we graag wilden benutten. Het werkgebied van Delta, dat precies dezelfde producten voert als wij, sluit mooi aan op ons huidige werkgebied."

 

< Terug naar Nieuws

 

Meer weten over Kemkens en Delta?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.