Zonnepanelen Nijmegen

 

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Kemkens is dé zonnepanelen specialist in de regio Nijmegen.

Zonnepanelen Nijmegen - Kies voor Kemkens

Op zoek naar zonnepanelen in Nijmegen? Kemkens is dé zonnepanelen installateur van Nijmegen. Steeds meer huishoudens kiezen dan ook voor zonnepanelen van Kemkens. Een slimme keuze, want zonnepanelen brengen diverse voordelen met zich mee. Zo kunt u besparen op uw energieverbruik, wekt u groene stroom op en bent u minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen dankzij de duurzame energie.

 

Een ander groot voordeel is dat er voor de aanschaf van zonnepanelen verschillende subsidies en regelingen beschikbaar zijn, zoals de ISDE-regeling. Hiermee verkort u de terugverdientijd van uw zonnepanelen. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen of neem direct contact met ons op voor een advies voor maat.

Zonnepanelen van Kemkens

Opbrengst zonnepanelen berekenen

  • Check of uw dak geschikt is
  • Direct zien of zonnepanelen voor u rendabel zijn
  • Inzicht in uw besparing op uw energieverbruik

 

Zonnepanelen met de hoogste opbrengst

  • A-merk Ulica Solar zonnepanelen
  • Panelen met een vermogen van 285 wp, 320 wp of 370 wp
  • Inschatting opbrengst per jaar

 

Direct een online offerte op maat

  • Offerte per mail
  • Gedetailleerd overzicht o.b.v. onze locatiescan
  • Gratis en vrijblijvend

 

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Wilt u vrijblijvend advies over onze zonnepanelen?

Wilt u ook maximaal profiteren van de zon in Nijmegen? Vul dan uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.