Zonnepanelen Uden

 

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Kemkens Solar is dé zonnepanelen specialist in de regio Uden. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod van hoge kwaliteit zonnepanelen. Zo is er altijd een paneel die past bij uw situatie en wensen. Als de keuze is gemaakt, worden de panelen binnen enkele weken op uw dak geplaatst. Laat dat besparen op de energierekening maar beginnen!

Kemkens Solar is uw zonnepanelen expert in Uden

Op zoek naar een zonnepanelen specialist? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Kemkens Solar is de zonnepanelen leverancier in Uden. Wij bespreken uw wensen en adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden in uw situatie. U kunt bij ons zonnepanelen kopen en laten installeren. Ook na de installatie staan wij voor u klaar. Of het nu gaat om onderhoud of het reinigen van de zonnepanelen. Wij regelen het voor u, zodat u nergens omkijken naar heeft en uw zonnepanelen zo lang mogelijk alles uit de zon kunnen halen!

 

 • Meer dan 57.000 zonnepanelen geplaatst
 • Hoge kwaliteit zonnepanelen en omvormers
 • Altijd een bezoek aan huis vóór plaatsing
 • Tot wel 25 jaar garantie

Hoeveel gaat u besparen?

 • Check of uw dak geschikt is
 • Direct zien hoeveel u gaat besparen
 • Persoonlijk en compleet aanbod
   

Welke panelen kiest u?

 • Keuze uit enkel A-merken
 • Kies zonnepanelen die bij u passen
 • Compleet en scherp aanbod
   

Direct een online offerte

 • Offerte per mail
 • Persoonlijk advies
 • Gratis en vrijblijvend

   

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95

Als u zonnepanelen aanschaft, dan kunt u de betaalde btw terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie kan dit al gauw € 1.000 opleveren! Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze btw-teruggave service. Dit houdt in dat wij de btw gratis voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Wij regelen het!

 

Meer informatie

Zonnepanelen onderhoud

Met periodiek onderhoud verlengt u de levensduur van uw zonnepanelensysteem. Niet alleen het schoon laten maken van de panelen valt hieronder. Wij raden ook aan om ook de werking van de gehele installatie periodiek te laten controleren. Eventuele defecten en beschadigingen kunnen dan vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Hierdoor loopt u geen opbrengst mis. Met een onderhoudscontract bij Kemkens Solar blijven uw panelen in topconditie!

 

Meer informatie

Onze klanten zijn erg tevreden met ons

Zij geven ons gemiddeld een 8.4 van de 10 24795
star star star star star 8.4/10 24795 beoordelingen
Bovendien beveelt 95% van onze klanten ons aan

 

Naar alle reviews

 

Vrijblijvend zonnepanelen advies ontvangen?

Wilt u ook maximaal profiteren van de zon in Uden? Vul dan uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Waar kunnen wij u bij helpen?*
Huidig energieverbruik*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.