Cv-ketel huur, voordeliger dan cv-ketel lease

Cv-ketel leasen?

Is uw cv-ketel aan vervanging toe en denkt u aan leasen, omdat u geen grote investering in één keer wilt doen? Wij hebben er voor gekozen om u geen cv-ketel lease, maar alleen cv-ketel huur aan te bieden.

 

Wij bieden u namelijk graag de beste en voordeligste optie. Een cv-ketel huren heeft voordelen boven het leasen van een cv-ketel.

 

Cv-ketel leasen vs cv-ketel huren

Na afloop van het leasecontract is de cv-ketel uw eigendom, ook als deze niet meer goed functioneert

Bij leasen is uw cv-ketel na afloop van de leaseperiode uw eigendom. Dit lijkt misschien een voordeel, maar op dat moment is uw cv-ketel vaak weer aan vervanging toe. Bij ons heeft u ook bij huur ook de mogelijkheid om uw cv-ketel na afloop van de minimale looptijd over te nemen (bepaling a.d.h.v. dagwaarde). Maar dat beslist u pas op het moment dat u kunt bepalen of uw cv-ketel nog naar behoren functioneert.

 

Leasen is duurder dan huren

Omdat u na de leaseperiode eigenaar wordt van uw cv-ketel, is leasen maandelijks zo’n € 5,- duurder. Huurt u een cv-ketel, dan kan dat al voor minder dan € 1,- per dag.

 

Een leasecontract is niet overdraagbaar

Een huurcontract van uw cv-ketel is overdraagbaar, een leasecontract niet. Mocht u bijvoorbeeld gaan verhuizen, dan kunt u uw huurcontract overdragen.

 

Heeft u vragen naar aanleiding van onze uitleg over het leasen van een cv-ketel, of wilt u meer informatie over het huren van een cv-ketel? Neem dan contact met ons op.

 

Meer weten over cv-ketel huur?

Vul uw gegevens in en ontvang direct informatie over het huren van een cv-ketel.

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Waar kunnen wij u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.