4 redenen om uw woning in de zomer te isoleren

4 redenen om uw woning in de zomer te isoleren

In de zomer wilt u lekker genieten van het weer en een vakantie. In deze periode is er minder aandacht voor de verduurzaming van de woning dan in de koudere wintermaanden. Toch kan het heel nuttig zijn om in de zomer aan de slag te gaan met verduurzamen, denk bijvoorbeeld aan woningisolatie. Het kan veel voordeel opleveren om uw woning in de zomer te isoleren. Wij geven 4 redenen waarom woningisolatie in de zomer een goede keus is!

 

1. Een koel huis in de zomer

Isoleren zorgt ervoor dat de warmte niet meer kan ontsnappen door kieren of naden, maar in huis blijft. Dat is één van de grote voordelen van isolatie. Maar wist u ook dat het isoleren van uw huis ook zorgt voor een koele temperatuur bij warm weer. Goede isolatie helpt om in de zomer de hitte buiten de woning te houden. De warmte kan namelijk niet meer door de naden en kieren van uw woning binnenglippen. Isoleren biedt dus zowel voordelen in de winter als in de zomer!

 

2. Wachten op een afspraak? Niet in de zomer!

In het begin van dit artikel hebben we het al benoemd: in de koude wintermaanden zijn we meer bezig met verduurzamen, dus ook met isolatie. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat het even kan duren voordat uw woning aan de beurt is. Dat is in de zomer niet het geval. Dan hebben isolatiebedrijven meer tijd, omdat er minder aanvragen zijn. Hierdoor zijn de wachttijden korter.

 

Isolatiewerkzaamheden zijn bijna altijd binnen één dag uitgevoerd. In de winter moeten de werkzaamheden weleens gestopt worden vanwege de kou, regen of sneeuw. De afspraak mooet dan verzet worden. In de zomer zal dit minder snel gebeuren. En dat is voordeel nummer 2!

 

3. Minder geluidsoverlast

In de zomer zijn de mensen veel en langer buiten. Misschien heeft u wel buren die tot laat in de avond gezellig buiten zitten of regelmatig een feestje houden. Of een speeltuin in de buurt waar u vaak geluid van hoort. Daar heeft u na het isoleren van de woning minder last van.

 

4. Directe energiebesparing in het najaar

Door het isoleren van de woning in de zomer, start u direct met energie besparen in het najaar. Dan blijft de warmte in de woning, waardoor de verwarming minder hard hoeft te werken. Dit betekent een flinke besparing op de energierekening!

 

Vraag een offerte aan!

Bent u overtuigd van de voordelen van isoleren in de zomer? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte bij ons aan om uw woning te isoleren. Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Delen op social media
Anderen bekeken ook
De voordelen van isoleren
De voordelen van isoleren

Een energiezuinig huis begint bij goede isolatie. Er zijn veel voordelen aan het isoleren van uw huis. Isolatie zorgt er niet alleen voor dat de...

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.