Eenmalige onderhoudsbeurt

Eenmalige onderhoudsbeurt

Onze cv-ketel expert zal beginnen met het controleren van de werking van uw cv-ketel. Hij kijkt hierbij onder andere naar de prestaties en de uitstoot wordt gemeten. Daarna zal hij, wanneer nodig, het water bijvullen en de verwarming ontluchten. Ook de brander wordt schoongemaakt. Vervolgens komt de veiligheid aan bod: de gasaansluiting, alle beveiligingen en het afvoerkanaal wordt gecontroleerd. Ook wordt er een rookgasanalyse gedaan.

 

Voor een eenmalige onderhoudsbeurt betaalt u slechts € 129,-*. In dit bedrag zijn ook de voorrijkosten inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met u uitgevoerd.

*Prijzen voor cv-combiketels >45 t/m 100 kW op aanvraag.

 

Voordelen eenmalige onderhoudsbeurt

Het is aan te raden om minimaal 1x per 2 jaar een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw cv-ketel. Door onderhoud te laten plegen aan uw cv-ketel zorgt u voor het optimaal en veilig functioneren van uw cv-ketel en bijhorende randapparatuur. De voordelen van onderhoud voor u op een rijtje:

  • Zelf kiezen wanneer u onderhoud wil laten uitvoeren
  • Voorkoming gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging
  • Minder kans op storingen
  • Langere levensduur van uw cv-ketel
  • Beste rendement van uw cv-ketel
 

Eenmalig onderhoud inplannen?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen wanneer u een onderhoudsbeurt wil laten uitvoeren.

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Uw cv-ketel

Merk en type van uw cv-ketel (indien bekend)
Bouwjaar van uw cv-ketel (indien bekend)

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.