Kemkens Ketel Experience

 

Van plan om een nieuwe cv-ketel te kopen, huren of leasen? De Kemkens Ketel Experience is een nieuwe manier om cv-ketels te ontdekken en vergelijken, en om zo de cv-ketel te kiezen die het best bij uw voorkeuren past.

Beleef de verschillen tussen cv-ketels

Het is tegenwoordig niet per se meer nodig om een adviesgesprek met een adviseur te voeren voordat u een cv-ketel aanschaft. U kunt via de Kemkens App, per e-mail of via WhatsApp eenvoudig een online offerte ontvangen. U stuurt een aantal foto’s op en binnen een dag ontvangt u een offerte op maat.

 

Op onze website is er vervolgens genoeg informatie te vinden over het kopen van een cv-ketel en over de verschillen tussen de merken en modellen. Maar informatie is niet altijd voldoende. Want hoeveel water is 12 liter per minuut nu eigenlijk? En wat hoort u precies bij een geluidsniveau van 55 decibel? Werkt een touch display nu echt fijner dan een draaischijf? Dat kunnen wij niet in een adviesgesprek of online offerte aan u uitleggen. Het zijn zaken die u moet beleven. En dat kan nu, bij de Kemkens Ketel Experience!

 

Kom snel bij ons langs!

U bent van harte welkom bij de Kemkens Ketel Experience! Tijdens kantooruren kunt u gewoon bij ons binnenlopen om uw nieuwe ketel te beleven. Belt u tijdens kantooruren even met onze verkoopafdeling op 088-5050300 voor het maken van een afspraak? Wij helpen u graag!

 

U vindt de Kemkens Ketel Experience bij ons kantoor in Eindhoven:

  • Beemdstraat 23
  • 5653 MA Eindhoven
  • Kantooruren: ma-vr 8.00-16.30 uur
 

Meer weten over de Kemkens Ketel Experience?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Kemkens Ketel Experience in Eindhoven

In de demonstratieruimte in ons kantoor in Eindhoven, zijn cv-ketels van alle gangbare ketelmerken compleet geïnstalleerd, in verschillende warmwaterklassen en met alle mogelijke thermostaten. Zo kunt u bij ons horen, voelen en beleven wat de verschillen tussen deze cv-ketels zijn. Hiermee kunnen we u dus nog meer ondersteunen in het maken van de keuze voor een passende cv-ketel.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.