Nieuwe cv-ketel


Op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Bij Kemkens kunt u cv-ketels kopen en huren inclusief montage. Lees hier over het kopen en huren van een nieuwe cv-ketel!

Nieuwe cv-ketel

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Dan zit u goed bij ons. Er zijn verschillende redenen voor het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel. In de meeste gevallen is de cv-ketel aardig op leeftijd, zo tussen de 12 en 15 jaar. Ook kan het zijn dat de reparatie- of onderhoudskosten van de huidige ketel zo hoog zijn dat een nieuwe cv-ketel plaatsen voordeliger is.

 

Kemkens is dé specialist op het gebied van cv-ketels en helpt u graag bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel.

 

Meer informatie

Nieuwe cv-ketel kopen

U kunt bij ons voordelig een nieuwe cv-ketel kopen en laten installeren. U betaalt eenmalig aanschaf- en installatiekosten, maar bent daarna direct volledig eigenaar van de cv-ketel. Ook bent u verzekerd van twee jaar all-in garantie op de ketel. Wij bieden een breed assortiment van diverse A-merken cv-ketels aan. Zo is er altijd een cv-ketel die past bij uw wensen en woonsituatie.

 

Cv-ketel kopen

Nieuwe cv-ketel huren

Nieuwe cv-ketel nodig, maar wilt u liever geen grote eenmalige investering doen? Geen probleem, u kunt bij ons een nieuwe cv-ketel huren, inclusief montage. U betaalt een vast maandbedrag voor een looptijd van twee jaar, inclusief service en onderhoud. Na deze periode kunt u de huur maandelijks opzeggen. Ook de kosten voor eventuele reparaties aan de cv-ketel zijn inbegrepen in het huurbedrag. U heeft dus helemaal geen omkijken naar de cv-ketel.

 

U kunt verschillende cv-ketels bij ons huren. Wij bieden cv-ketels aan van bekende A-merken, zoals Intergas, Remeha, Nefit, Atag en Vaillant.

 

Cv-ketel huren

Nieuwe cv-ketel laten plaatsen

Laat uw nieuwe cv-ketel altijd installeren door een erkend installateur. U weet dan zeker dat uw nieuwe cv-ketel vakkundig, veilig en volgens de voorschriften wordt geïnstalleerd door een deskundige monteur. Wij zijn dé expert op het gebied van cv-ketels. Het kopen of huren van een cv-ketel is bij ons altijd inclusief installatie. Onze monteurs staan graag voor u klaar!

Nieuwe cv-ketels vergelijken

Een nieuwe cv-ketel aanschaffen is geen gemakkelijke opgave. Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Zo kan de CW-waarde van de ketel belangrijk zijn, maar ook het merk. Door cv-ketels te vergelijken heeft u een goed overzicht en kiest u de juiste ketel die past bij uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs kunnen u hier uiteraard bij helpen.

 

 

 

Meer weten over onze cv-ketels

Meer weten over de cv-ketels van Kemkens of advies over welke nieuwe cv-ketel het beste bij uw situatie past? Kemkens helpt u hier graag bij!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?
Ook interesse in een warmtepomp?
 

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.