Kies een goede cv-ketel en installateur: 5 tips

 

Uw cv-ketel vervangen? Wij geven u graag een objectief advies over de verschillende merken, de keuze voor huur, koop of lease en de voordelen van een compleet installatiepakket.

Op zoek naar een nieuwe ketel? Kies dan voor Kemkens!

Wanneer u een nieuwe ketel zoekt, wilt u natuurlijk dat deze optimaal past bij uw persoonlijke situatie. Wanneer u tegen vragen aanloopt als:

 • ‘Hoeveel vermogen moet mijn nieuwe ketel hebben voor mijn woning?’
 • ‘Levert de ketel genoeg warm water voor mijn gezinssamenstelling?’ en
 • ‘Kan ik het beste een ketel huren of kopen?’

dan willen wij u graag op weg helpen met de 5 tips op deze pagina. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar om u van deskundig en merkonafhankelijk advies te voorzien. Altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen en altijd op de manier waar u de voorkeur aan geeft: een afspraak bij u thuis of via online contact.
 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe ATAG of Intergas cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis cadeau of een contante korting. Zo kunt u kiezen voor:

 • Een cadeaukeuze kaart t.w.v. € 150,-
 • Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-
Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook!

Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 1 april t/m 30 september 2021. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Meer weten over cv-ketels?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

 

1. Maak een keuze tussen een ketel kopen, huren of leasen

Elke variant heeft zo zijn eigen voordelen. Om u te helpen een keuze te maken tussen het kopen, huren of leasen van een ketel, hebben we de verschillende opties op een overzichtelijke wijze voor u weergegeven. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past.
 

Kopen

 • Eenmalige aanschaf- en installatiekosten
 • Direct eigenaar van ketel
 • 2 jaar all-in garantie
 • Zelf bepalen of u een service- & onderhoudsabonnement afsluit

Huren

 • U hoeft geen grote uitgave ineens te doen
 • U betaalt een laag vast bedrag per maand
 • Het huurcontract is overdraagbaar wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen
 • Gedurende de looptijd van het contract bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen

2. Kies het merk ketel dat het beste bij u past

Op zoek naar een nieuwe ketel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een ketel en of kopen of huren de meest interessante optie voor u is. Kemkens is niet gebonden aan bepaalde fabrikanten of importeurs. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden álle merken ketels aan. U kunt dus verzekerd zijn van een objectief advies.
 

Met de ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van service en onderhoud van een kleine 400.000 ketels hebben wij een top 6 opgesteld van de ketelmerken waarmee wij de beste ervaring hebben. Klik op de logo’s van de merken voor meer informatie.
 

3. Zorg voor een veilige cv-ketel installatie

Door uw nieuwe cv-ketel te laten installeren door een gecertificeerde installateur, weet u dat u van deze deskundigheid verzekerd bent en dat de kans op ongelukken met uw cv-ketel tot het minimum beperkt worden. Uw veiligheid en die van uw medebewoners is hiermee gewaarborgd.

 

Onze deskundige monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van cv-ketel installatie. Uw nieuwe cv-ketel wordt binnen 1 dag geplaatst. Om uw veiligheid te borgen, vervangen wij niet alleen uw cv-ketel, maar ook de bijhorende randapparatuur zoals de rookgasafvoer en het expansievat.
 

Door het optimaal inregelen en afstellen van uw nieuwe cv-ketel door onze installateur, behaalt u gegarandeerd het maximale rendement uit uw nieuwe cv-ketel. Wij zorgen tevens voor het afvoeren van uw oude cv-ketel. En uiteraard bent u verzekerd van onze uitgebreide garantie.

 

4. Voorkom verrassingen door te kiezen voor een totaalpakket

Om onveilige situaties te voorkomen, adviseren wij u niet zelf een cv-ketel te installeren, en te zorgen voor goed onderhoud. Wij bieden u een compleet ketel totaalpakket. Al meer dan 400.000 huishoudens in Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland gingen u voor en kozen voor onze kwaliteit en deskundigheid.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Cv-ketel

Cv-ketel

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Altijd een unieke actie

Altijd een unieke actie

5. Kies voor een deskundig bedrijf

Wanneer u zichzelf als ervaren klusser ziet en van mening bent dat u zelf uw cv-ketel kunt installeren, vraag uzelf dan af of u voldoende op de hoogte bent van de laatste veiligheidseisen en -regelgeving, kansen op koolmonoxidevergiftiging en het optimaal afstellen van een cv-ketel. Kemkens is onder andere aangesloten bij de Uneto-VNI, de vakorganisatie voor de installatiebranche. Met levering en installatie onder de voorwaarden van Uneto-VNI heeft u als consument extra zekerheid op een vakkundige installatie.

Gratis persoonlijk advies?

 

Online offerte ontvangen?

Bekijk ons stappenplan en ontvang binnen een paar eenvoudige stappen uw offerte in uw mailbox.

Gebeld of gemaild worden?

Wilt u liever gebeld of gemaild worden door 1 van onze medewerkers? Laat dan uw gegevens achter.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.