monteur installeert zonnepanelen

Zonnepanelen installatie

U heeft gekozen voor zonnepanelen die het beste passen bij uw situatie. De volgende stap is de installatie van het zonnepanelensysteem. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig wordt uitgevoerd. Voor een optimale opbrengst en langere levensduur is een goede installatie namelijk van groot belang. Bij Kemkens kunt u rekenen op vakkundige installatie.

 

1. Plaatsing zonnepanelen

De zonnepanelen worden geplaatst op de meest gunstige positie op uw dak. De panelen worden met een aluminium montagesysteem op het dak gemonteerd. 

 

2. Installeren omvormer

De installateur legt de bekabeling uiteraard zoveel mogelijk uit het zicht en sluit de kabels aan op de omvormer. De plaats voor de omvormer wordt in overleg met u bepaald. Onze monteurs bekijken de situatie en bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden. Veel omvormers zijn geschikt voor buitenmontage. Het is belangrijk dat een omvormer zijn warmte kwijt kan. Een omvormer presteert minder goed als hij te heet wordt en moet dus op een goed geventileerde plaats hangen. 

 

3. Aansluiting meterkast

Na het plaatsen van de zonnepanelen dient de omvormer op een aparte groep in de meterkast aangesloten te worden. Hierop wordt de kabel aangesloten die direct naar de omvormer gaat. Op deze manier kunt u veilig gebruik maken van uw opgewekte zonne-energie. Wij bouwen altijd een nieuwe groep en het aanpassen van de meterkast zit natuurlijk in de prijs inbegrepen. Mocht u een groot aantal zonnepanelen aanschaffen, dan worden er meerdere omvormers geplaatst. 

 

Vakkundige installatie van zonnepanelen

Bij Kemkens krijgt u altijd een pakket inclusief vakkundige installatie. Naast de installatie kunt u bij ons ook terecht voor service!

 

Kortom:

  • Wij installeren het systeem binnen één dag
  • Alle werkzaamheden worden in overleg met u afgestemd
  • 12 jaar productgarantie op de zonnepanelen, minimaal 5 jaar garantie op de omvormer(s)*
  • Na in de installatie kunt u bij ons terecht voor een Service & Onderhoudsabonnement voor uw zonnepanelen

Heeft u vragen?

Wij staan voor u klaar om al uw vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Vul hier uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

 

Delen op social media
Anderen bekeken ook
Welke omvormer past het beste bij mijn situatie?
Welke omvormer past het beste bij mijn situatie?

Het meest belangrijke en tegelijkertijd het meest kwetsbare onderdeel van uw zonnepanelen systeem is de omvormer. Daarom is het belangrijk om hier...

dak met zonnepanelen
Dakrichting zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen plaatsen? Bekijk dan eerst of uw dak geschikt is. Dit hangt vooral af van de oriëntatie en hellingshoek van uw dak. De...

Plaats een reactie
Bericht *
Naam *
E-mail

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.